Thursday, 2024-03-28, 3:00 PM
-->
Welcome Guest | RSS
Main Windows Vista Ultimate - Forum Registration Login
Formul este destinat pentru a raspunde problemelor pe care nu le puteti rezolva...
  • Alegeti compartimentul in functie de problema DVS. sau scrieti in forum-ul intrebari raspunsuri.
  • [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
    • Page 1 of 1
    • 1
    Forum » Software » Microfoft » Windows Vista Ultimate
    Windows Vista Ultimate
    webmasterDate: Monday, 2009-11-16, 5:54 PM | Message # 1
    Private
    Group: Administrators
    Messages: 6
    Reputation: 10
    Status: Offline
    Prezentare generală

    Alegerea perfectă pentru dvs — acasă, la birou sau în deplasare

    Când doriţi totul, inclusiv capacitatea de a trece uşor de la joacă la productivitate, există Windows Vista Ultimate. Această ediţie Windows Vista oferă o infrastructură avansată, centrată pe afaceri, productivitate mobilă şi o experienţă deosebită în divertismentul digital la domiciliu, toate într-o singură ofertă.

    Windows Vista Ultimate pune la dispoziţie toate caracteristicile care se găsesc în Windows Vista Home Premium, inclusiv Windows Media Center, Windows Movie Maker cu suport pentru înaltă definiţie şi Windows DVD Maker. Oferă de asemenea toate caracteristicile care se găsesc în Windows Vista Business, inclusiv crearea de reţele pentru firme, instrumentele de administrare centralizată şi caracteristicile avansate pentru crearea copiilor de rezervă ale sistemului. Iar Windows Vista Ultimate furnizează toate caracteristicile noi de securitate şi protecţie a datelor care oferă un nou nivel de încredere în sistemul Windows Vista.

    În plus, Windows Vista Ultimate include asistenţă pentru toate caracteristicile noi de mobilitate din Windows Vista, inclusiv Windows Tablet şi tehnologia pentru atingere, Windows SideShow, centrul de mobilitate Windows precum şi alte caracteristici noi de mobilitate avansată.

    Dacă doriţi un singur PC care să corespundă tuturor necesităţilor pentru lucru, călătorii şi divertisment, sau dacă doriţi doar să vă asiguraţi că deţineţi tot ce este mai bun, Windows Vista Ultimate este pentru dvs ediţia care nu face niciun compromis.

     
    Forum » Software » Microfoft » Windows Vista Ultimate
    • Page 1 of 1
    • 1
    Search:

    Copyright Torentpc.md © 2024 FORUM COMPUTERS $POWERED_BY$